NOSALTRES

A Juncà Gelatines SL hem anat evolucionant, optimitzant la tecnologia
de fabricació i augmentant els estàndards de qualitat.

Qualitat, flexibilitat i servei

El nostre equip de joves professionals treballa constantment per oferir als nostres clients les millors solucions en resposta a les seves necessitats i, d’aquesta manera, oferir-los la màxima qualitat, flexibilitat i servei.

  • Creixement sostenible basat en la reinversió dels beneficis
  • Consolidació i expansió del negoci de la gelatina i hidrolitzats de col·lagen
  • Millora integral de la qualitat dels nostres productes i servei
  • Compromís de diversificació i innovació a través del desenvolupament i la investigació
  • Productes fets a mida
  • Flexibilitat en el servei

La història de Juncà Gelatines és una història d’esforç unit a la determinació i al treball col·lectiu.

L’empresa fou creada pels germans Salvador, Enric i Josep Juncà l’any 1947 amb l’objectiu de fabricar productes derivats del col·lagen animal.

Durant els anys 50 Juncà Gelatines s’introdueix en el mercat de la gelatina alimentària d’origen oví i boví.

Durant els anys 60 Juncà Gelatines es consolida com la segona fàbrica a raó de la seva capacitat productiva dins el mercat espanyol.

Durant els anys 80 Juncà Gelatines incorpora la pell de porc entre les seves matèries primeres per a la fabricació de gelatina. En aquesta època comença també la fabricació de l’hidrolitzat de col.lagen, un nou ingredient natural per a les aplicacions alimentàries.

Durant els anys 90 Mariona Juncà, Salvador Juncà i Miquel Juncà assumeixen la direcció de l’empresa de forma gradual. En aquesta època l’empresa aposta per la innovació i s’estudia la utilització d’altres matèries primeres per diversificar la nostra gamma de productes. El Departament I+D de Juncà Gelatines emprèn així el desenvolupament d’ingredients de peix: la gelatina, los els hidrolitzats i els extractes de peix.

Paral·lelament s’inicia un procès d’internacionalització, sobretot, a nivell europeu. Introduïm amb èxit els nostres productes entre els principals fabricants de confiteria i altres sectors del ram de l’alimentació.

A partir de l’any 2000 Juncà Gelatines consolida la línia de productes d’origen marí i el Departament I+D aborda un nou repte: el desenvolupament de la gelatina d’au.

Juncà Gelatines porta a terme la modernització i l’optimització de sistema de fabricació i instaura el Projecte Life per a la millora mediambiental.

L’any 2005 Juncà Gelatines firma un acord amb el Grup FDG per al desenvolupament de nous suplements dietètics d’alt valor afegit. D’aquesta manera neix una nova gamma d’hidrolitzats de col·lagen entre els quals hi ha el Protesol D, dissenyat especialment per a aplicacions dietètiques.

Els hidrolitzats de col.lagen fabricats per Juncà Gelatines són productes d’alta puresa i el seu consum diari és molt beneficiós per a la salut.

L’any 2010 Juncà Gelatines fa front a una difícil situació econòmica causada per una crisi financera global. La família Juncà decideix modernitzar el sistema de gestió de l’empresa. Ferran Juncà es fa càrrec de la gerència i, amb el suport de la família Juncà, comença una nova etapa enfocada en l’optimització dels recursos i la modernització del sistema de fabricació sense renunciar a I+D.

Actualment, Juncà Gelatines continua concentrant els seus esforços en l’obtenció d’un major rendiment, la millora de la productivitat i el perfeccionament de la qualitat dels seus productes.

La satisfacció del clients continua essent l’objectiu principal de Juncà Gelatines per tal d’assegurar l’èxit i el futur de l’empresa.