APLICACIONS

A Juncà Gelatines S.L. hem creat una àmplia gamma de gelatines específiques per a diferents aplicacions.

Les nostres gelatines fan possible l’elaboració d’una àmplia varietat de caramels tous amb tot tipus de formes, textures i gustos.

La gelatina és un ingredient únic per la seva multifuncionalitat.

En el sector dels dolços s’utilitza per a gelificar, espesseir, estabilitzar, incorporar aire i emulsionar.

La gelatina és l’ingredient principal en les postres de gelatina que en el mercat podem trobar per a consumir directament o bé per a preparar-les nosaltres mateixos a casa.

També està present en altres postres com els sorbets, merengues, cremes…

La concentració i les característiques de la gelatina en termes de Bloom i de viscositat determinen la textura de les postres i el temps que necessiten per quallar.

La nostra gelatina és un estabilitzador ideal per a diversos productes de la gamma dels làctics al ser compatible amb les proteïnes de la llet.

La gelatina en millora la textura proporcionant una consistència suau i cremosa, especialment en els productes baixos en greixos.

La gelatina és un ingredient funcional en iogurts, mousse, batuts, gelats, etc.

La nostra gelatina s’utilitza com a recobriment per al pernil cuit i com a un ingredient en els pastissos de carn, patés, embotits o carns fredes de tot tipus.

La gelatina forma una pel·lícula que protegeix el producte i en facilita la seva manipulació a la vegada que n’augmenta el seu nivell proteic.

Els hidrolitzats de la gelatina i les gelatines de baix poder gelificant s’empren en el procés de fabricació d’algunes begudes com sucs, vins, etc.

La gelatina s’utilitza principalment per a la fabricació de càpsules toves i dures així com per al recobriment de les pastilles.

La gelatina protegeix el medicament de la llum i de l’oxigen, a la vegada que en facilita la correcta unificació dels ingredients actius i n’allarga la vida útil.

La gelatina també s’empra en complexos vitamínics, en les esponges per a l’odontologia i cirurgia i com a expansor del plasma

Els suplements alimentaris com l’hidrolitzat de col·lagen, Protesol D, ajuden a millorar l’estat de les articulacions, enforteixen els ossos, els cabells i les ungles i també milloren la salut de la pell.

L’hidrolitzat de col·lagen, Protesol D, en el sector de la dietètica s’utilitza en la fabricació de barretes de cereals, begudes energètiques, complements dietètics, etc. Moltes vegades es combina amb minerals i vitamines.

En la indústria cosmètica, actualment l’hidrolitzat de col·lagen és un component indispensable per a una àmplia gamma de productes per a la cura diària del cos i per a la prevenció dels signes de l’envelliment.

L’hidrolitzat de col·lagen forma part de cremes, locions, xampús, pintallavis, mascaretes i condicionadors, entre altres.

Pel que fa als cabells, l’hidrolitzat de col·lagen els hidrata, els retorna la salut i la lluminositat, especialment després de tractaments químics, com ara tints o permanents.

L’hidrolitzat de col·lagen hidrata la pell, li retorna la seva elasticitat natural i evita l’aparició d’arrugues.

La gelatina s’utilitza en l’alimentació de les mascotes degut al seu alt contingut proteic.

A més, la gelatina s’empra per a la microencapsulació de vitamines en l’alimentació animal.

L’hidrolitzat de col·lagen, Protesol F, s’utilitza com un suplement dietètic:

  • Per millorar el funcionament de les articulacions
  • Per millor la densitat dels ossos
  • Contra la progressió de la osteoporosis
  • Per reduir el dolor i millor la mobilitat d’aquells animals que pateixen artritis