NOSALTRES

A Juncà Gelatines SL hem anat evolucionant, optimitzant la tecnologia
de fabricació i augmentant els estàndards de qualitat.

Qualitat, flexibilitat i servei

El nostre equip de joves professionals treballa constantment per oferir als nostres clients les millors solucions en resposta a les seves necessitats i, d’aquesta manera, oferir-los la màxima qualitat, flexibilitat i servei.

L’any 2021 Gelatines Juncà es va convertir en empresa germana de Lapi Gelatine Spa i Disproquima. Les tres empreses no sols comparteixen una llarga trajectòria en la fabricació i distribució de gelatina i col·lagen, sinó també els mateixos valors quant a alts estàndards de qualitat i seguretat de productes 100% europeus.

Lapi Gelatine, amb seu a la Toscana, Itàlia, fabrica i promou una gamma completa de pèptids de gelatina i col·lagen boví i de peix i compte amb una xarxa de distribució present en 52 països d’arreu del món.

Disproquima, empresa internacional present a 4 continents, amb més de 45 anys d’experiència en la distribució de matèries primeres,, incloent gelatina i col·lagen, dins de la Indústria de les “Ciències de la Vida” és coneguda també per les seves solucions per a les següents indústries: FARMA, NUTRA, COSMÈTICA, NUTRICIÓ HUMANA I ANIMAL.

www.lapigelatine.com

www.disproquima.com

  • Creixement sostenible basat en la reinversió dels beneficis
  • Consolidació i expansió del negoci de la gelatina i hidrolitzats de col·lagen
  • Millora integral de la qualitat dels nostres productes i servei
  • Compromís de diversificació i innovació a través del desenvolupament i la investigació
  • Productes fets a mida
  • Flexibilitat en el servei

La història de Juncà Gelatines és una història d’esforç, determinació i treball en equip.

L’empresa fou creada pels germans Salvador, Enric i Josep Juncà l’any 1947 amb l’objectiu de fabricar productes derivats del col·lagen animal.

Durant els anys 50 Juncà Gelatines s’introdueix en el mercat de la gelatina alimentària d’origen oví i boví.

Durant els anys 60 Juncà Gelatines es consolida com la segona fàbrica a raó de la seva capacitat productiva dins el mercat espanyol.

Durant els anys 80 Juncà Gelatines incorpora la pell de porc entre les seves matèries primeres per a la fabricació de gelatina. En aquesta època comença també la fabricació de l’hidrolitzat de col.lagen, un nou ingredient natural per a la indústria alimentària.

Durant els anys 90 Mariona Juncà, Salvador Juncà i Miquel Juncà assumeixen la direcció de l’empresa de forma gradual. En aquesta època l’empresa aposta per la innovació i s’estudia la utilització d’altres matèries primeres per diversificar la nostra gamma de productes. El Departament d’I+D de Juncà Gelatines emprèn així el desenvolupament d’ingredients marins: gelatina de peix, hidrolitzats i extractes de peix.

Paral·lelament s’inicia un procès d’internacionalització, sobretot, a nivell europeu. Introduïm amb èxit els nostres productes entre els principals fabricants de confiteria i altres sectors dins l’àmbit alimentari.

A partir de l’any 2000, Juncà Gelatines va portar a terme la modernització i l’optimització del seu sistema de fabricació i instaura el Projecte Life per a la millora mediambiental.

L’any 2005 Juncà Gelatines firma un acord amb el Grup FDG per al desenvolupament de nous suplements dietètics d’alt valor afegit. D’aquesta manera neix una nova gamma d’hidrolitzats de col·lagen entre els quals hi ha el Protesol D, dissenyat especialment per a aplicacions dietètiques.

Els hidrolitzats de col.lagen fabricats per Juncà Gelatines són productes d’alta puresa i el seu consum diari és molt beneficiós per a la salut.

L’any 2021 Juncà va ser adquirida per Lapi Gelatine i Disproinvest (holding propietari de Disproquima), creant un hub europeu de Gelatina i col·lagen hidrolitzat.

Actualment, Juncà Gelatines continua concentrant els seus esforços en l’obtenció d’un major rendiment, la millora de la productivitat i el perfeccionament de la qualitat dels seus productes.

La satisfacció dels clients continua essent l’objectiu principal de Juncà Gelatines per tal d’assegurar l’èxit i el futur de l’empresa.